9. sınıf öğrencilerimiz ile Ladik Atatürk İlçe Halk Kütüphanesi´ni ziyaret ettik. Öğrencilerimiz İlçe kütüphanesini gezip, kayıtlarını yaptırdılar.

Yapılan seçimle 97 oy ile okul öğrenci meclis başkanı Celil Tarkan Tevetoğlu seçilmiştir. Öğrencimizi tebrik ederiz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

15/10/2018 tarihinden itibaren  geçerli olacak olan sınıf ders programlarına aşağıdaki içerikten ulaşabilirsiniz.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığımızın sağladığı kitaplar öğrencilerimize dağıtılarak yeni bir döneme başladık.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz.

Ağu

12 . sınıf öğrencilerinin 2018 - 2019 eğitim öğretim yılı güncellenen sınıf listeleri ile okul ve staj günleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Herkese iyi tatiller dileriz.