PARASIZ YATILI ÖĞRENCİLERLERDEN İSTENEN BELGELER

1. “YATILI OKULDA OKUMASINDA BİR SAKINCA YOKTUR” ibaresinin yazılı olduğu sağlık ocağı veya devlet hastanesinden alınacak sağlık raporu.

2. Öğrenci burslu ise okuduğu okuldan "onaylı bursluluk belgesi veya yazısı”  (Ortaokulda burslu olan veya 8. sınıfta bursluluğu kazanan öğrencilerin, bursluluk sınavı için ortaokula verilen evraklarının birer onaylı sureti kayıt esnasında okulumuza teslim edilecektir.)

3. ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDÎ DURUMUNU GÖSTEREN BEYANNAME(Aşağıda boş örneği sunulmuştur. SGK, vergi dairesi, muhasebe birimi veya ilgili kurum ve kuruluşlarca "mühürlü" onaylanacaktır.) (EK-1)

4.  GELİR DURUMUNU GÖSTEREN RESMÎ BELGE. (Maaş aldığı kurumdan onaylı “mühürlü” alınacak.)

5. EŞ DURUM BELGESİ. (Eşi çalışıyorsa maaş aldığı kurumdan onaylı alınacak. Eşi çalışmıyorsa geliri olmadığını belgelemek için SGK veya vergi dairesinden alınacak onaylı “mühürlü” belgeler.)

6. BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLUNAN KİŞİ SAYISINI GÖSTEREN BELGE. (Aile –vukuatlı- nüfus kayıt örneği.)

7. UYKU SETİ(Yastık,Battaniye,Nevresim Takımı), TERLİK, HAVLU, BORNOZ,ŞAMPUAN vs.

Yayın: 02.11.2016 - Güncelleme: 02.11.2016 14:45 - Görüntülenme: 482