Herkese iyi tatiller dileriz.

2018 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı - BAŞVURU

SINAV ÜCRETİ: 80 TL.

BAŞVURU TARİHLERİ: 9 OCAK 2018 - 15 ŞUBAT 2018

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ KATEGORİLERİNDE

KONU: ÖĞRETMEN

Ara

İlçemiz liseler arasında düzenlenen Futsal Turnuvasında okulumuz kız Futsal Takımı 1. olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Kariyer Günleri kapsamında okulumuz mezunlarından Ebe Seda ABAY (Sinop Durağan Devlet Hastenesi) ve Hemşire Zehra Soylu  (İstanbul Numune Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi ve UMKE Sorumlusu) 12. sınıf öğrencilerimizle buluştular.

Söyleşide çalışma alanları, görev ve sorumlulukları, hakları, tecrübeleri konularında öğrencilerimize bilgi verdiler.

Ara

Belediye Başkanımız Sayın Selim ÖZBALCI, öğrencilerimizin talebi üzerine Okul Kütüphanemize Kitap desteğinde bulundu. Ladik Belediyesi´ne katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Kanserde Erken Teşhisin önemini anlatmak için düzenlenen Kısa Film Yarışmasına katılan öğrencimiz Emre KAYA İlçe 1. si olmuştur. Samsunda düzenlenen törende öğrencimize ödülü sunulmuştur. Öğrencimizi ve danışman öğretmeni Mehmet Akif GÜLER i tebrik ediyoruz.

İlçemizde okulumuz tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü Kutlama Programında, öğretmenlerimizin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan SANCI’nın konuşmasına yer verildi. Ardından Kaymakamımız Sayın Emrah UZUN günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yaparak tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı. Program, yeni göreve başlayan öğretmenlerin yemin töreni, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel hazırlanan Video gösterimi, tiyatro gösterisi ve öğretmenlerimizden oluşan koronun müzik sunumu ile devam etti.

Öğretmenler Günü Kutlama programının sonunda ise şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere belge ve hediyeleri verildi.

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Naci İREN in hazırlamış olduğu resim sergisinin ardından yemek ikramına geçildi.

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.