Haz

2016-2017 eğitim öğretim yılının sonunda yapılan karne töreninde yıl boyunca sosyal kültürel sportif faaliyetlerde başarılı ôğrencilerimize belgeleri verildi. Öğrencilerimiz başarılar ve iyi tatiller diliyorz.

12 Mayıs 2017 Cuma günü düzenlediğimiz 2016-2017 Mezuniyet Törenimize Velilerimizin yoğun katılımı oldu. Törende Okul Müdürümüz Hasan NATIR´ın konuşması, derece ile mezun olan öğrencilere Plaket ve Belge verilmesi, öğrencilerimizin hazırladığı video ve slayt sunumları, 1.olan öğrencimizin 11. sınıflarımızın 1. sine bayrak ve flama teslimi, mezun olan öğrencilerimize sınıf öğretmenlerince İcazetname Belgelerinin verilmesi, öğrencilerimizin Meslek Andı, Kep Atma etkinliği ve ikram yer aldı.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Öğrencilerimizle Akdağ Su Fabrikasını gezdik

Nis

Kutül Amare Zaferinin yıl dönemümü kapsamında öğrencilerimize video gösterimi yapıldı.

Nis

11. Sınıf öğrencilerimize gelecek yıl yapacakları staj programında ihtiyaçları olacak İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda eğitim verildi.

Nis

İlçemizde liseler arası bilgi yarışmasına katılan öğrencilerimiz 3.lüğü almışlardır.

Akpınar Fen Lisesinin 1. , Şehit Ersan Sancı Anadolu Lisesinin 2. olduğu. yarışmadaki Öğrencilerimizi ve tüm okulları tebrik ediyoruz.

Nis

Sn. Valimiz İbrahim Şahin okulumuzu ziyaret ettiler.

Nis

İlçemizde okullar arası yapılan voleybol turnuvasında okul kız voleybol takımımız şampiyon oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Nis

8 Nisan 2017 Cumartesi günü Saat:13.00 te Veli Toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimize duyurulur.