Şbt

Rehberlik Servisimiz Tarafından Üniversite Tanıtım Standı hazırlanmıştır. Devlet ve Özel Üniversitelerinin Bölümleri, Puanları, Kampüs ve Yaşam Olanakları gibi özelliklerinin yer aldığı broşürler, dergiler, kitapçıklar öğrencilerimiz tarafından ilgi gördü. Çalışmasından dolayı Rehberlik Öğretmenimiz Serap ABAY´a teşekkür ederiz.

Şbt

ERASMUS+  Diyabet Hemşireliği Alanındaki Projemizin Kapanış Programı yapıldı.

Ock

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Okulumuz Rehber Öğretmeni Serap ABAY 2017 yılında yapılacak olan YGS ve LYS deki değişiklikleri tanıtmak amacı ile öğretmenlerimizle bilgilendirme toplantısı yaptı.

Ock

Erasmus + Programı kapsamında “Diyabet Hemşireliği Alanında Yenilikçi AB Uygulamaları” Proje dahilinde Çekya’nın Prag kentindeki Střední Zdravotnická Škola kurumunda ve Fakultni Nemocnice v Motole Hastanesinde gerçekleşen uygulama eğitiminden...

Erasmus + Programı kapsamında okulumuzun 08-29 Ocak 2017 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin Prag kentindeki Střední Zdravotnická Škola kurumunda  gerçekleşecek olan“Diyabet Hemşireliği Alanında Yenilikçi  AB Uygulamaları” adlı 21 günlük uygulama eğitimi projesine 9  Hemşirelik Alanı öğrencisi katılmaya hak kazanmıştır.

Öğrenci Listesi için tıklayınız.

Ock

Erasmus + Programı kapsamında  08-29 Ocak 2017 tarihleri arasında Çekya’nın Prag kentindeki Střední Zdravotnická Škola kurumunda gerçekleşecek olan, “Diyabet Hemşireliği Alanında Yenilikçi AB Uygulamaları” adlı 21 günlük uygulama eğitimi projesine  katılacak olan 9 Hemşirelik Alanı öğrencimiz ile Ladik Belediye Başkanı Sayın Selim ÖZBALCI´yı makamında ziyaret ettik. Ziyarette Okul Müdürümüz Hasan NATIR ve Projeden sorumlu Müdür Yardımcımız Yunus Emre EKMEKÇİ öğrencilerimiz ile birlikte Sayın ÖZBALCI´ya proje hakkında bilgi verdiler. Sayın Özbalcı projeye katılacak olan öğrencilerimizin yanında olduklarını ve başarılar temenni ettiklerini bildirdiler.

Ock

4 Ocak´ta yapılan Türkiye Geneli Deneme Sınav Sonuçları EBA -Derste paylaşılmıştır.

Ock

Öğrencilerimize veren tüberküloz hastalığı, korunma ve tedavi yöntemleri konulu seminer verildi.

Ara

Samsun Maarif Hareketi kapsamında okulumuzda Voleybol, Masa Tenisi ve Futsal müsabakaları yapıldı.

11-C sınıfı Futsal Takımı turnuvayı 1. likle bitirdi.

Öğretmenlerimiz arasında düzenlenen voleybol maçlarına da katılım sağlandı.

Ara

İlçemiz tarafından düzenlenen öğretmenler günü etkinlikleri kapsamına Anı Yarışmasında okulumuz öğretmenlerinden Harun KOCA 1. olmuştur.

Öğrenclerimizden Miray DURMUŞ ise yazmış olduğu kompozisyon lie 3.lük derecesi almştır. Ödülleri Akpınar Fen Lisesi Konferans Salonnunda sunulan Öğretmenler günü etkinliğinde verildi.

Öğretmenimizi ve öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Projemiz kapsamında öğrencilerde farkındalık oluşturmak için Diyabet ve Hemşireliği ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Ağu

Erasmus+ Mesleki Eğitim Programı Öğrenci ve Personel Hareketliliği kapsamında "Diyabet Hemşireliği Alanında Yenilikçi AB Uygulamaları" Adlı Projemiz ile yapmış olduğumuz başvuru kabul edildi.