Nis

Şbt

Ara

Okulumuzda 10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla Fotoğraf Sergisi düzenlenecektir. Sergi 13-16 Aralık arasında ziyaret edilebilir.

EBA Yarışmaları Devam Ediyor

Nis

Okulumuzda 16 Nisan Cumartesi Saat: 12.00 de veli toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Okulumuzda Çanakkale Savaşları Fotoğraf Sergisi  18- 25 Mart Terihleri arasında ziyaretçilerimizi bekliyor.

Şbt

Eğitimde Fatih Projesi kapsamında okullarımıza sunulan altyapı, etkileşimli tahta, tablet bilgisayar, Erişim, EBA (Eğitim Bilişim Ağı)vb.konularda ortaya çıkabilecek sorunları daha hızlı çözüme kavuşturmak, öğretmen, öğrenci ve velilerin Fatih Projesi hakkındaki iletilerini almak adına "Eğitimde Fatih Projesi Çağrı Merkezi" kurulmuştur.7 gün 24 saat hizmet verecek olan Çağrı Merkezine Türkiye´nin her yerinden 4447555 nolu telefon ile ulaşılabilmektedir.